Ryba Gotowana W Liściach Bananowca Z Tomatillo I Guajillo Chilis

Ryba Gotowana W Liściach Bananowca Z Tomatillo I Guajillo Chilis
Ryba gotowana w liściach bananowca z Tomatillo i guajillo Chilis jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 6,64 zł / porcja, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pory, skórkę z limonki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryba gotowana na parze w liściach bananowca, Bombaj ryba gotowana na parze w liściach bananowca, oraz Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Aby toast guajillo chili, wlać olej do małej patelni, o głębokości 1 cala. Gdy olej jest gorący umieść chili na patelni, przekręć po kilku sekundach, tost ze wszystkich stron. Miej szczypce w ręku, ponieważ bardzo szybko przejdą z tostów do spalonych! Odstawić na ręczniki papierowe do ostygnięcia. Po ostygnięciu usunąć i wyrzucić parę nasiona i pokroić na 1 kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umyć rybę wewnątrz i na zewnątrz i osuszyć. Wykonaj trzy do czterech głębokich ukośnych ukośników z każdej strony ryby. Obficie przyprawić rybę solą i pieprzem, wewnątrz i na zewnątrz. Posmaruj skórką z limonki i kminkiem na całej rybie, upewniając się, że dostaniesz ją do ukośników.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieść dwa kawałki folii aluminiowej obok siebie na powierzchni roboczej. Jeśli używasz liści bananowca, umieść je na siebie, na wierzchu folii. Łatwiej będzie z nimi pracować, jeśli usuniesz żebro liścia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Umieść rybę na szczycie liści po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Pomidory i pory przyprawiamy solą, a następnie połowę pomidorów, pora i guajillos wkładamy do środka ryby i 1 łyżkę masła. Dodać rybę z pozostałą połową składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Szczelnie owinąć liście wokół ryby. Na koniec owiń folię wokół ryby, chowając się na końcach, aby dobrze uszczelnić opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Piec na blasze do pieczenia przez 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Prezentacja zależy od tego, jak wyjąć folię i umieścić owiniętą liściem bananowca rybę na talerzu, odsłonić ją i filetować przy stole. Alternatywnie, można umieścić mały kwadrat liścia bananowca na każdym talerzu i filet i służyć go z kuchni na poszczególnych płytach. Niezależnie od tego, jak go pokroić, stos Tomatillo, por i chilis na wierzchu każdego filetu, łyżka soków na kopiec dobroci i służyć z wapna klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Klin WapiennyKlin Wapienny
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn