Ryba Gotowana W Liściach Bananowca Z Tomatillo I Guajillo Chilis

Ryba Gotowana W Liściach Bananowca Z Tomatillo I Guajillo Chilis
Ryba gotowana w liściach bananowca z Tomatillo i guajillo Chilis jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 6,64 zł / porcja, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pory, skórkę z limonki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryba gotowana na parze w liściach bananowca, Bombaj ryba gotowana na parze w liściach bananowca, oraz Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby toast guajillo chili, wlać olej do małej patelni, o głębokości 1 cala. Gdy olej jest gorący umieść chili na patelni, przekręć po kilku sekundach, tost ze wszystkich stron. Miej szczypce w ręku, ponieważ bardzo szybko przejdą z tostów do spalonych! Odstawić na ręczniki papierowe do ostygnięcia. Po ostygnięciu usunąć i wyrzucić parę nasiona i pokroić na 1 kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umyć rybę wewnątrz i na zewnątrz i osuszyć. Wykonaj trzy do czterech głębokich ukośnych ukośników z każdej strony ryby. Obficie przyprawić rybę solą i pieprzem, wewnątrz i na zewnątrz. Posmaruj skórką z limonki i kminkiem na całej rybie, upewniając się, że dostaniesz ją do ukośników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieść dwa kawałki folii aluminiowej obok siebie na powierzchni roboczej. Jeśli używasz liści bananowca, umieść je na siebie, na wierzchu folii. Łatwiej będzie z nimi pracować, jeśli usuniesz żebro liścia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Umieść rybę na szczycie liści po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Pomidory i pory przyprawiamy solą, a następnie połowę pomidorów, pora i guajillos wkładamy do środka ryby i 1 łyżkę masła. Dodać rybę z pozostałą połową składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Szczelnie owinąć liście wokół ryby. Na koniec owiń folię wokół ryby, chowając się na końcach, aby dobrze uszczelnić opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Piec na blasze do pieczenia przez 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Prezentacja zależy od tego, jak wyjąć folię i umieścić owiniętą liściem bananowca rybę na talerzu, odsłonić ją i filetować przy stole. Alternatywnie, można umieścić mały kwadrat liścia bananowca na każdym talerzu i filet i służyć go z kuchni na poszczególnych płytach. Niezależnie od tego, jak go pokroić, stos Tomatillo, por i chilis na wierzchu każdego filetu, łyżka soków na kopiec dobroci i służyć z wapna klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Klin WapiennyKlin Wapienny
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn