Ryba Gotowana Na Parze Z Szynką, Pieczarkami, Imbirem, Czosnkiem I Szalotkami

Ryba Gotowana Na Parze Z Szynką, Pieczarkami, Imbirem, Czosnkiem I Szalotkami
Ryby gotowane na parze z szynką, pieczarkami, imbirem, czosnkiem i szalotkami to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 38g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 5,13 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, olej z orzeszków ziemnych, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryba gotowana na parze z szalotkami i imbirem, Gotowana na parze cała ryba z imbirem, szalotki i soją, oraz Ryba Gotowana Na Parze Z Szalotkami I Imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w patelni (najlepiej nonstick) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać grzyby, szynkę, imbir i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie, 2 do 3 minut. Odstawić do ostygnięcia. Tymczasem przynieś kilka centymetrów wody do wrzenia w parowarze. (Jeśli nie masz parowca bambusowego, możesz użyć garnka z wkładką do parownika z płaskim dnem lub możesz ustawić własny parowiec. Wystarczy wyciąć górę i dół z puszki tuńczyka, aby użyć jako podpory dla talerza i znaleźć zadaszony garnek głęboki i wystarczająco szeroki, aby pomieścić wszystko.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Umieść rybę na żaroodpornej płycie, która zmieści się w Twoim parowcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Posypać mieszaninę grzybów na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Skropić sherry i olej sezamowy. Ostrożnie włóż płytę do parownika. Przykryć i parować, aż ryba jest tylko gotowane przez, o 10 protokół. Zobacz, jak powiedzieć, kiedy ryba jest naprawdę ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Ryby i soki przełożyć na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Skropić sosem sojowym, posypać szalotki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1
Rozmiar
2
na porcję przystawki, kalorie
1
160, tłuszcz
2
8, Kalorie Tłuszczowe
1
70, Tłuszcze Nasycone
2
1, białko
3
18, Tłuszcz Jednonienasycony
4
3, węglowodany
5
500, Cholesterol
6
40, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
3, Tłuszcz Wielonienasycony
2
3, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia64
Magazyn