Ryż Salsa

Ryż Salsa
Ryż Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka instant ryżu, wody, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryż Salsa, Salsa-Kurczak z ryżem, oraz Salsa Rice Enchiladas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę i salsę w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z ryżem; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Zdjąć z ognia.
4
Odstawić 5 min. lub do momentu wchłonięcia całej cieczy.
5
Dodać ser; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Sos do maczania można połączyć z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Kir-Yianni Akakies Sparkling rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
Kir - Yianni Akakies Sparkling Rose
Kir - Yianni Akakies Sparkling Rose
Głęboki jasny kolor róż. Nadmiar bąbelków wskazujących na wspaniałe zapachy Xinomavro. Znakomity para z śródziemnomorski kuchnia, pikantny potrawa Azjatycki kuchnia i tłusty ryba. Można go również zjeść samodzielnie jako aperitif lub po posiłku.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn