Ryż Salsa
Ryż Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka instant ryżu, wody, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryż Salsa, Salsa-Kurczak z ryżem, oraz Salsa Rice Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę i salsę w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Wymieszać z ryżem; przykryć.
Odstawić 5 min. lub do momentu wchłonięcia całej cieczy.
Dodać ser; lekko wymieszać.