Ryż Hiszpański

Ryż Hiszpański
Hiszpański ryż może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 150 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz gorący sos, chili w proszku, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Spróbuj Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), Ryż Hiszpański, oraz Ryż Hiszpański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść duży rondel na średnim ogniu, aż będzie gorący; dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę, paprykę i czosnek; gotować, stale mieszając, aż do miękkości. Dodać ryż i 5 kolejnych składników. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 7 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Zdjąć z ognia.
4
Odstawić, pokryte, 5 minut. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn