Ryż Basmati z pekanami

Ryż Basmati z pekanami
Ryż Basmati z pekanami to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bulionu z kurczaka mniej sodu, pieprz, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ryż Basmati - jak gotować ryż Basmati, Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, oraz Ryż Basmati.

Instrukcje

1
Połącz ryż basmati, rosół z kurczaka i 1/4 szklanki wody w średnim rondlu i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż cała ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać w tosty pekan, posiekaną natkę pietruszki, zmiękczone masło, sól, kminek, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Ryż BasmatiRyż Basmati
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
KminekKminek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn