Southern-gotowane Rutabagas może być tylko przystawka szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz pieprz, dodatkowy pieprz, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Puree Rutabagas, Lepsza Rutabagas (Z Serem), oraz Puree Rutabagas.
Instrukcje
1
W holenderskim piecu połącz rutabaga, wodę, sól wieprzową, cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 35 minut lub aż rutabaga jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Drenaż.
3
Usunąć sól wieprzową; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
4
Dodać 1/8 łyżeczki pieprzu do brukwi; zacieru do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Posypać dodatkowym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)