Rutabaga Homefries z chili, mięty i klonu
Rutabaga Homefries z chili, mięta & klon może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, czosnek, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Karczochy Z Miętą I Chilli, Grillowanie: Karczochy Z Miętą I Chilli, oraz Klon-Szkliwiona Rutabaga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute ustawić na średnim ogniu, aż bardzo gorąco i prawie palenia.
Dodać kostkę brukiew, i gotować mieszając często, aż złoty kolor brązowy ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Dodać czosnek, płatki czerwonej papryki, ocet i syrop klonowy. Doprowadzić do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do syropu, około 1 minuty. Doprawić solą.
Zdjąć z ognia, wrzucić z miętą i podawać.