Rustykalny Gulasz Wolnoopalający

Rustykalny Gulasz Wolnoopalający
Rustykalny gulasz Wolnowarowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 332 kalorie, 34g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone nasiona gorczycy, sól i pieprz, mięso z gulaszu wołowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rustykalny Gulasz Z Kurczaka, Rustykalny gulasz z ciecierzycy z morelami i Rzep {slow-cooker }, oraz Wolnooparkowa Rustykalna Francuska Zupa Cebulowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić wołowinę solą i pieprzem, i umieścić na patelni na średnim ogniu. Gotować, aż równomiernie zbrązowieje, i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W wolnej kuchence, wymieszać bulion wołowy, skondensowane consomme wołowiny, wino, woda, musztarda, i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Włożyć wołowinę do płynu i wymieszać z ziemniakami, marchewką i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Przykryć i gotować 6 godzin na niskim lub 4 godziny na wysokim. Jeśli wolisz gęsty gulasz, wymieszaj skrobię kukurydzianą z wodą i zamieszaj w wolnej kuchence około 30 minut przed końcem czasu gotowania. Mieszać od czasu do czasu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia37
Magazyn