Rustykalny Gulasz Wolnoopalający

Rustykalny gulasz Wolnowarowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 332 kalorie, 34g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone nasiona gorczycy, sól i pieprz, mięso z gulaszu wołowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rustykalny Gulasz Z Kurczaka, Rustykalny gulasz z ciecierzycy z morelami i Rzep {slow-cooker }, oraz Wolnooparkowa Rustykalna Francuska Zupa Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić wołowinę solą i pieprzem, i umieścić na patelni na średnim ogniu. Gotować, aż równomiernie zbrązowieje, i odsączyć.
W wolnej kuchence, wymieszać bulion wołowy, skondensowane consomme wołowiny, wino, woda, musztarda, i tymianek.
Włożyć wołowinę do płynu i wymieszać z ziemniakami, marchewką i cebulą.
Przykryć i gotować 6 godzin na niskim lub 4 godziny na wysokim. Jeśli wolisz gęsty gulasz, wymieszaj skrobię kukurydzianą z wodą i zamieszaj w wolnej kuchence około 30 minut przed końcem czasu gotowania. Mieszać od czasu do czasu, aż zgęstnieje.