Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii

Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii
Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ząbki czosnku; 1, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zielenina mniszka lekarskiego z porzeczkami i orzeszkami pinii, Klopsiki Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój skórkę dolną i krótkie końcez chleba i odrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Pokroić chleb w kostkę 3/4 cala; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W małej miseczce ubić wyciśnięty ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać do kostki chleba; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
6
Kostki do chleba w jednej warstwie na dużym arkuszu rimmedbaking; posypać solą i pieprzem freshlyground.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
7
Piec do lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Coolslightly, a następnie wrócić do tej samej dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Obfite masło 13 x 9 x 2-calowe szklane naczynie. Stopić 1 łyżka masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać orzeszki piniowe; mieszać do złotego koloru, ok. 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
10
Dodaj do miski z kostkami chleba.Roztopić pozostałe 3 łyżki masław tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodaj cebulę; smażyć do brązowego, ok. 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
12
Dodać zieleninę musztardową, tymianek i mielony czosnek; podsmażyć, aż zielenina będzie wysmażona i miękka, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
ZieloniZieloni
TymianekTymianek
13
Miska Transferto z kostkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Dodaj 2 filiżanki zapasów do tej samej patelni; boiluntil zredukowana do 1 puchar, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Wlać bulion na mieszaninę chleba i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
StadoStado
16
Wymieszaj ze skórką z porzeczek i cytryny. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
PorzeczkiPorzeczki
17
Transferstuffing do przygotowanego naczynia do pieczenia. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Cover; chill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
18
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
19
Piec farsz uncovered aż do ogrzania istarting do brązowego na wierzchu, 20 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
20
Odstawić 5 minut i służyć.
21
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn