Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii

Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ząbki czosnku; 1, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zielenina mniszka lekarskiego z porzeczkami i orzeszkami pinii, Klopsiki Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej do 191°.
Pokrój skórkę dolną i krótkie końcez chleba i odrzuć.
Pokroić chleb w kostkę 3/4 cala; umieścić w dużej misce.
W małej miseczce ubić wyciśnięty ząbek czosnku.
Dodać do kostki chleba; wrzucić do herbu.
Kostki do chleba w jednej warstwie na dużym arkuszu rimmedbaking; posypać solą i pieprzem freshlyground.
Piec do lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Coolslightly, a następnie wrócić do tej samej dużej miski.
Obfite masło 13 x 9 x 2-calowe szklane naczynie. Stopić 1 łyżka masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać orzeszki piniowe; mieszać do złotego koloru, ok. 2 minut.
Dodaj do miski z kostkami chleba.Roztopić pozostałe 3 łyżki masław tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć do brązowego, ok. 10 minut.
Dodać zieleninę musztardową, tymianek i mielony czosnek; podsmażyć, aż zielenina będzie wysmażona i miękka, 3 do 4 minut.
Miska Transferto z kostkami chleba.
Dodaj 2 filiżanki zapasów do tej samej patelni; boiluntil zredukowana do 1 puchar, o 5 protokół.
Wlać bulion na mieszaninę chleba i wrzucić.
Wymieszaj ze skórką z porzeczek i cytryny. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Transferstuffing do przygotowanego naczynia do pieczenia. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Cover; chill.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec farsz uncovered aż do ogrzania istarting do brązowego na wierzchu, 20 do 30 minut.
Odstawić 5 minut i służyć.