Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii

Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz masło, orzeszki piniowe, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii, Zielenina mniszka lekarskiego z porzeczkami i orzeszkami pinii, oraz Kuskus z orzeszkami piniowymi i porzeczkami.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej do 191°.
Pokrój skórkę dolną i krótkie końcez chleba i odrzuć.
Pokroić chleb w kostkę 3/4 cala; umieścić w dużej misce.
W małej miseczce ubić wyciśnięty ząbek czosnku.
Dodać do kostki chleba; wrzucić do herbu.
Kostki do chleba w jednej warstwie na dużym arkuszu rimmedbaking; posypać solą i pieprzem freshlyground.
Piec do lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Coolslightly, a następnie wrócić do tej samej dużej miski.
Obfite masło 13 x 9 x 2-calowe szklane naczynie. Stopić 1 łyżka masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać orzeszki piniowe; mieszać do złotego koloru, ok. 2 minut.
Dodaj do miski z kostkami chleba.Roztopić pozostałe 3 łyżki masław tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć do brązowego, ok. 10 minut.
Dodać zieleninę musztardową, tymianek i mielony czosnek; podsmażyć, aż zielenina będzie wysmażona i miękka, 3 do 4 minut.
Miska Transferto z kostkami chleba.
Dodaj 2 filiżanki zapasów do tej samej patelni; boiluntil zredukowana do 1 puchar, o 5 protokół.
Wlać bulion na mieszaninę chleba i wrzucić.
Wymieszaj ze skórką z porzeczek i cytryny. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Transferstuffing do przygotowanego naczynia do pieczenia. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Cover; chill.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec farsz uncovered aż do ogrzania istarting do brązowego na wierzchu, 20 do 30 minut.
Odstawić 5 minut i służyć.