Rustykalne Rozbite Czerwone Ziemniaki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rustykalne rozbite czerwone ziemniaki spróbować. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Rustykalne Zmiażdżone Ziemniaki, Rustykalne Cebulowo-Boczkowe Ziemniaki, oraz Potłuczone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż masło będzie złoty kolor i pachnące.
W międzyczasie umieść ziemniaki w osolonej wodzie, aby przykryć je w 8-litrowym garnku do zupy i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki do garnka, i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 1 minutę lub aż ziemniaki są suche.
Wyjąć z ognia i ziemniaki rozgnieść z crme frache, sól, pieprz. Wymieszać z rumianym masłem, zastrzegając 1 do 2 łyżek stołowych.
Przenieść ziemniaki do naczynia żaroodpornego 2-quart.
Skropić brązowym masłem i posypać liśćmi szałwii. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Jeśli do przodu, przykryć naczynie folią i schłodzić.
Wyjąć z lodówki i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Piec w 350 przez 30 do 45 minut lub do ogrzania.