Rustykalne Rozbite Czerwone Ziemniaki

Rustykalne Rozbite Czerwone Ziemniaki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rustykalne rozbite czerwone ziemniaki spróbować. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Rustykalne Zmiażdżone Ziemniaki, Rustykalne Cebulowo-Boczkowe Ziemniaki, oraz Potłuczone Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż masło będzie złoty kolor i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia.
3
W międzyczasie umieść ziemniaki w osolonej wodzie, aby przykryć je w 8-litrowym garnku do zupy i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki do garnka, i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 1 minutę lub aż ziemniaki są suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjąć z ognia i ziemniaki rozgnieść z crme frache, sól, pieprz. Wymieszać z rumianym masłem, zastrzegając 1 do 2 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Przenieść ziemniaki do naczynia żaroodpornego 2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Skropić brązowym masłem i posypać liśćmi szałwii. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Jeśli do przodu, przykryć naczynie folią i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Wyjąć z lodówki i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
9
Piec w 350 przez 30 do 45 minut lub do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn