Rustykalne Ciasto Polenta Z Ricottą I Nadzieniem Ze Śliwek

Rustykalne Ciasto Polenta Z Ricottą I Nadzieniem Ze Śliwek
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 290 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Jeśli 1,22 zł za porcję spada twój budżet, rustykalne ciasto Polenta z Ricottanem i nadzieniem śliwkowym może być wybitnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz łyżeczki proszku do pieczenia, masła, cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Polenta Ricotta, Lekvar nadzienie śliwkowe śliwkowe lub (morelowe), oraz Lekvar Plum Butter - nadzienie śliwkowe do Hamantaschen dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn