Rustykalne batony orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 104 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 64. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, prażone orzechy nerkowca, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Rustykalne Batony Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. masło 13-przez 9-calową patelnię do pieczenia (2 cale głębokości) i linia z 2 krzyżujących arkuszy folii, pozostawiając 2-calowy zwis ze wszystkich stron. Folia maślana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Ubić razem mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól, a następnie wymieszać z masłem opuszkami palców lub blenderem do ciast (lub pulsować w robocie kuchennym), aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z grudkami masła wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
3
Dodaj jajko i mieszaj widelcem (lub pulsem), aż piłka zacznie się formować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Ciasto wyłożyć na powierzchnię roboczą i podzielić na 4 porcje. Piętą dłoni posmaruj każdą porcję raz lub dwa razy ruchem do przodu. Zbierz ciasto razem ze skrobakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
5
Naciśnij ciasto równomiernie na dnie (ale nie na boki) do pieczenia i piec, aż krawędzie są złote i zacząć odciągać od boków patelni, 15 do 25 protokół. Schłodzić w patelni na stojaku, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
1
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. migdały tosty i orzechy laskowe na oddzielnych stronach płytkiej patelni do pieczenia, aż pachnące i złociste W Środku, 8 do 10 minut. Rub orzechy laskowe w ręczniku kuchennym, aby usunąć luźne Skórki (niektóre skórki mogą pozostać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Laskowe
Migdały
Tosty
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Zwiększyć temperaturę pieca do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Przynieś miód, brązowy cukier i sól do wrzenia w 3-do 4-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie gotuj, bez mieszania, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Miód
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodać masło i śmietanę i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
5
Wyjąć z ognia i wymieszać wszystkie orzechy, aż będą pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
6
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na skorupie i piec, aż polewa jest karmelizowany i bulgotanie, 15 do 25 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Deser wyjąć z patelni za pomocą zwisu foliowego i pokroić na 64 batony. Obrać paski z folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
Patelnia
1
Nakrętki trzymać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.