Rustykalne Batony Orzechowe

Rustykalne Batony Orzechowe
Rustykalne batony orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 104 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 64. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, prażone orzechy nerkowca, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Rustykalne Batony Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. masło 13-przez 9-calową patelnię do pieczenia (2 cale głębokości) i linia z 2 krzyżujących arkuszy folii, pozostawiając 2-calowy zwis ze wszystkich stron. Folia maślana.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić razem mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól, a następnie wymieszać z masłem opuszkami palców lub blenderem do ciast (lub pulsować w robocie kuchennym), aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z grudkami masła wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodaj jajko i mieszaj widelcem (lub pulsem), aż piłka zacznie się formować.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Ciasto wyłożyć na powierzchnię roboczą i podzielić na 4 porcje. Piętą dłoni posmaruj każdą porcję raz lub dwa razy ruchem do przodu. Zbierz ciasto razem ze skrobakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Naciśnij ciasto równomiernie na dnie (ale nie na boki) do pieczenia i piec, aż krawędzie są złote i zacząć odciągać od boków patelni, 15 do 25 protokół. Schłodzić w patelni na stojaku, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. migdały tosty i orzechy laskowe na oddzielnych stronach płytkiej patelni do pieczenia, aż pachnące i złociste W Środku, 8 do 10 minut. Rub orzechy laskowe w ręczniku kuchennym, aby usunąć luźne Skórki (niektóre skórki mogą pozostać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
MigdałyMigdały
TostyTosty
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Zwiększyć temperaturę pieca do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Przynieś miód, brązowy cukier i sól do wrzenia w 3-do 4-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie gotuj, bez mieszania, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MiódMiód
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać masło i śmietanę i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
5
Wyjąć z ognia i wymieszać wszystkie orzechy, aż będą pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
6
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na skorupie i piec, aż polewa jest karmelizowany i bulgotanie, 15 do 25 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Deser wyjąć z patelni za pomocą zwisu foliowego i pokroić na 64 batony. Obrać paski z folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
1
Nakrętki trzymać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje64
Ocena Zdrowia1
Magazyn