Rustykalna Zupa Cebulowa

Rustykalna Zupa Cebulowa
Rustykalna zupa cebulowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz bulion wołowy, pieprz, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolnooparkowa Rustykalna Francuska Zupa Cebulowa, Rustykalna Tarta Cebulowa, oraz Rustykalny Czerwony Cebula Relish.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku 4-quart na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj kolejne 4 składniki (przez tymianek); przykryj. Gotować, mieszając od czasu do czasu, około 16 minut lub aż cebula zacznie kolorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Odkryć i gotować, mieszając, 10 minut lub aż cebula będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wymieszać z mąką; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
5
Wlać ostrożnie wermut do patelni z miarki, skrobając rumiane kawałki z dna patelni. Gotować 2 minuty więcej lub aż płyn jest prawie nie ma.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj bulion, 2 szklanki wody, Worcestershire, i parmezan. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Usuń liść laurowy i zupę z kadzi do misek. Top każdy z kwaśną śmietaną i posypać czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
8
Serw.
9
Alarm oszczędzający czas! Zrób podwójną partię tej zupy i zamrozić w szczelnym pojemniku do trzech miesięcy. Wystarczy rozmrozić, podgrzać i podać na kolację w ostatniej chwili.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn