Rustykalna Zupa Cebulowa
Rustykalna zupa cebulowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz bulion wołowy, pieprz, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolnooparkowa Rustykalna Francuska Zupa Cebulowa, Rustykalna Tarta Cebulowa, oraz Rustykalny Czerwony Cebula Relish.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku 4-quart na umiarkowanym ogniu.
Dodaj kolejne 4 składniki (przez tymianek); przykryj. Gotować, mieszając od czasu do czasu, około 16 minut lub aż cebula zacznie kolorować.
Odkryć i gotować, mieszając, 10 minut lub aż cebula będzie złoty.
Wymieszać z mąką; gotować przez 2 minuty.
Wlać ostrożnie wermut do patelni z miarki, skrobając rumiane kawałki z dna patelni. Gotować 2 minuty więcej lub aż płyn jest prawie nie ma.
Dodaj bulion, 2 szklanki wody, Worcestershire, i parmezan. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować 20 protokół.
Usuń liść laurowy i zupę z kadzi do misek. Top każdy z kwaśną śmietaną i posypać czarnym pieprzem.
Alarm oszczędzający czas! Zrób podwójną partię tej zupy i zamrozić w szczelnym pojemniku do trzech miesięcy. Wystarczy rozmrozić, podgrzać i podać na kolację w ostatniej chwili.