Rustykalna Toskańska Zupa Fasolowo-Kiełbasowa
Rustykalna toskańska zupa z fasoli i kiełbasy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.23 za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, marchew, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Toskańska zupa z kiełbasą i białą fasolą, Toskańska zupa z fasoli, kurczaka i włoskiej kiełbasy, oraz Slow Cooker Tuscan Sausage and Bean Soup {książka kucharska miesiąca } dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść duży piec holenderski lub patelnię żaroodporną na kuchence i dodaj oliwę z oliwek wraz z kiełbasą, rozbijając ją z grubsza palcami. Kiełbasę podsmażamy na kilka minut i trochę rozbijamy łopatką.
Dodaj cebulę, czosnek, seler i marchew i gotować przez kolejne 5 do 6 protokół.
Dodaj pastę pomidorową, bulion i fasolę. Przyprawić i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut.Jeśli dodajesz kapustę, pomidory lub cukinię do zupy, dodaj je 5 minut przed podaniem, aby nie rozgotować.
Podawać z chrupiącym chlebem i tartym parmezanem, jeśli chcesz.Wypróbuj te zupy i gulasz Przepisy na Food Republic: Jesienna kapusta i przepis na barszcz z wędzonego mięsa
Zupa Z Kapusty Słodko-Kwaśnej Z Koperkiem Przepis
Etiopski Kurczak Doro Wat Przepis