Rustykalna Tarta Żurawinowa

Rustykalna Tarta Żurawinowa
Rustykalna tarta żurawinowa to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 236 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, mąkę, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rustykalna Tarta Żurawinowa Z Jabłkami, Rustykalna tarta morelowo-żurawinowa, oraz Rustykalna Tarta Gruszkowo-Żurawinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na blasze tostujemy orzechy pekan na lekko złocisty kolor (około 7 minut). Doprowadzić ciasto do temperatury pokojowej, aż lekko giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać powierzchnię roboczą mąką; spłaszczyć skorupę na równym dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Przenieś skorupę do 9-calowej szklanej patelni; zawiesi się nad krawędzią patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PatelniaPatelnia
5
Schłodzone orzechy pekan połączyć z żurawiną, cukrem, 1 łyżką mąki uniwersalnej, cynamonem, gałką muszkatołową, kardamonem, skórką pomarańczową i sokiem pomarańczowym. Stos wypełniający środek skorupy pie, pozostawiając 2-calową granicę. Fold krawędzi skorupy na mieszaninie owoców, pozostawiając większość mieszaniny narażone. Dot nadzienie masłem przed włożeniem tarty do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
KardamonKardamon
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
OwoceOwoce
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec około 1 godziny, aż skórka jest rumiane i nadzienie jest gęsty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn