Rustykalna Tarta Żurawinowa
Rustykalna tarta żurawinowa to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 236 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, mąkę, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rustykalna Tarta Żurawinowa Z Jabłkami, Rustykalna tarta morelowo-żurawinowa, oraz Rustykalna Tarta Gruszkowo-Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blasze tostujemy orzechy pekan na lekko złocisty kolor (około 7 minut). Doprowadzić ciasto do temperatury pokojowej, aż lekko giętkie.
Posypać powierzchnię roboczą mąką; spłaszczyć skorupę na równym dysku.
Przenieś skorupę do 9-calowej szklanej patelni; zawiesi się nad krawędzią patelni.
Schłodzone orzechy pekan połączyć z żurawiną, cukrem, 1 łyżką mąki uniwersalnej, cynamonem, gałką muszkatołową, kardamonem, skórką pomarańczową i sokiem pomarańczowym. Stos wypełniający środek skorupy pie, pozostawiając 2-calową granicę. Fold krawędzi skorupy na mieszaninie owoców, pozostawiając większość mieszaniny narażone. Dot nadzienie masłem przed włożeniem tarty do piekarnika.
Piec około 1 godziny, aż skórka jest rumiane i nadzienie jest gęsty i bąbelkowy.