Rustykalna tarta Śliwkowo-migdałowa

Rustykalna tarta Śliwkowo-migdałowa
Ten przepis służy 10 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Jeśli masz częściowo odtłuszczony ser ricotta, żółtko, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Rustykalna Tarta Śliwkowa, Rustykalna Tarta Śliwkowa, oraz Rustykalna tarta Śliwkowo-portowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Pokryć dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól połączyć w maszynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać ricottę i kolejne 4 składniki (przez waniliowy); pulsować, aż mieszanina zacznie tworzyć kulkę. Nie przerabiaj. Kształt na dysk, owinąć w folię i przechowywać w lodówce 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Ciasto ułożyć na lekko posypanym mąką papierze woskowym. Top z innym arkuszem; rozwiń do 10-calowego koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
6
Usuń papier woskowy i przenieś ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia. Złóż krawędzie, aby uzyskać obręcz 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Piec przez 10 minut w środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Wyjąć z piekarnika i umyć wierzch białkiem. Zaczynając od zewnętrznej krawędzi i pracując w kierunku środka, ułóż plastry śliwki w coraz mniejsze koła, aż skorupa zostanie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
9
2 łyżki cukru równomiernie posypać śliwkami i piec 25 minut. Wierzch z migdałami i pozostałą 1 łyżką cukru, i piec przez 10 minut dłużej lub aż skórka będzie złoty kolor i śliwki zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
10
Wyjąć tartę z piekarnika i ostudzić przez co najmniej 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn