Rustykalna Tarta Śliwkowa

Rustykalna Tarta Śliwkowa
Rustykalna Śliwkowa tarta może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka jajek, cukru, śliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Rustykalna Tarta Śliwkowa, Rustykalna Tarta Śliwkowa, oraz Rustykalna tarta Śliwkowo-portowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blacha do pieczenia wyłożyć papierem do pergaminu; pokryć papierem do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W dużej misce wymieszać śliwki i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić na 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
5
Rozwiń piecrust na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Skręć w 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Spuścić mieszankę śliwkową, zastrzegając płyn. Śliwki wrzucić do mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
8
Kopiec śliwek w centrum piecrust, pozostawiając 3-calową granicę. Fold piecrust granicy w górę i na śliwki, plisowanie jak iść, pozostawiając otwór o 5 cali szerokości w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
9
Wymieszać razem jajko i 1 łyżkę. woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(Keebler)(Keebler)
10
Pędzel piecrust mieszaniną jaj i posypać 1 łyżką. cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
11
Piec w 350 przez 45 minut lub do napełniania jest bąbelkowy i skorupa jest złoty. Ostrożnie przenieść tartę na pergaminie do stojaka z drutu; ostudzić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
W międzyczasie doprowadzić reserved plum liquid do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 1 do 2 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Lekko ostudzić.
14
Szczotka lub mżawka 1 do 2 łyżek. gorący płyn śliwkowy nad odsłoniętymi owocami w środku tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
15
Podawać natychmiast z pozostałym syropem śliwkowym i, w razie potrzeby, słodką śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
16
Słodka śmietana: wymieszać 1/2 szklanki kwaśnej śmietany i 2 łyżeczki. brązowy cukier. Przykryć i schłodzić 2 godziny przed podaniem. Wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
17
Tarta brzoskwiniowo-nektarynowa: białe brzoskwinie nie będą działać tak dobrze w tej tarcie ze względu na ich delikatną konsystencję. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, zastępując 3/4 lb. obrane nektaryny i 3/4 lb. obrane brzoskwinie do śliwek i przetwory brzoskwiniowe do konfitur śliwkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
Konfitury śliwkoweKonfitury śliwkowe
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
NektarynaNektaryna
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
18
Tarta morelowo-migdałowa: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, zastępując świeże morele śliwkami i konfitury morelowe konfiturami śliwkowymi. Pomiń ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Konfitury śliwkoweKonfitury śliwkowe
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
( 23)( 23)
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
19
Świeża tarta Wiśniowa: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, zastępując 1 1/2 lb. wiśnie świeże, pestkowe, do śliwek i konfitury wiśniowe do konfitur śliwkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury WiśnioweKonfitury Wiśniowe
Konfitury śliwkoweKonfitury śliwkowe
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn