Rustykalna tarta z gruszką i serem pleśniowym
Jeśli 1,13 zł za porcję spada twój budżet, rustykalna tarta z gruszką i serem pleśniowym może być doskonała Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 301 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sól, zmielony cynamon, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z gruszką i serem pleśniowym, Tarta z serem pleśniowym i gruszką, oraz Tarta z orzechami laskowymi, gruszkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru.
W dużej misce, wrzucić wszystkie składniki z wyjątkiem pie crust, ser pleśniowy i miód. Odstawić.
Rozwiń ciasto ciasto na arkuszu cookie. Łyżka mieszaniny gruszki na środku skorupy, rozprzestrzeniania się w ciągu 2 cali od krawędzi. Kawałki sera pleśniowego na gruszkach. Wchodzisz krawędzi skorupy na gruszki.
Piec 30 minut lub aż skorupa jest złoty kolor. Lekko schłodzić, około 15 minut.
Mżawka miód na tart. Aby służyć, pokroić w kliny.