Need a deser wegetariański? Rustykalna tarta jabłkowo-żurawinowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz piecrusts, brandy, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Rustykalna Tarta Żurawinowa Z Jabłkami, Rustykalna Tarta Żurawinowa, oraz Rustykalna tarta morelowo-żurawinowa.
Instrukcje
1
Rozmrozić jabłka w kuchence mikrofalowej przy średniej (50% mocy) 6 do 7 minut.
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 1/4 szklanki brązowego cukru i 3 łyżki mąki, mieszając, aby zmiksować. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Połączyć pozostałe 1/3 szklanki mąki i 1/3 szklanki brązowego cukru w misce; pokroić w maśle z blenderem do ciasta, aż kruchy. Wymieszać z orzechami włoskimi.