Rustykalna Tarta Cynamonowo-Jabłkowa

Rustykalna Tarta Cynamonowo-Jabłkowa
Need a deser wegetariański? Rustykalna tarta cynamonowo-jabłkowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 358 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać plantatorów orzechy włoskie, masło, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rustykalna Tarta Z Jabłkami, Rustykalna Tarta Z Jabłkami, oraz Rustykalna Tarta Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i piec skorupę w 9-calowy talerz ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla jednej skorupy pieczone skorupy. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać jabłka, żurawinę i syrop; wymieszać. Gotować od 5 do 7 min. lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z orzechami. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Rozłóż 3/4 filiżanki przekąski rozkoszy na dnie skorupy; przykryć mieszanką owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
5
Pozostałe przekąski wymieszać z mlekiem aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W42 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn