Rustykalna tarta brzoskwiniowa z ciastem migdałowym

Rustykalna tarta brzoskwiniowa z ciastem migdałowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rustykalnej przyprawionej tarty brzoskwiniowej z ciastem migdałowym. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 304 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, wodę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rustykalna Tarta Brzoskwiniowa, Rustykalna Tarta Brzoskwiniowa, oraz Rustykalna tarta brzoskwiniowo-imbirowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzać migdały: Rozgrzej piekarnik do 30
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozproszyć migdały w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zrobić ciasto: migdały przetwarzać w blenderze lub robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać mąkę, cukier granulowany, sól i pulsować do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
6
Dodać masło i pulsować, aż będzie przypominał mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GrochGroch
7
Dodaj lodowatą wodę, 1 łyżkę na raz i ekstrakt migdałowy, i proces tylko do momentu, gdy ciasto się połączy i utworzy kulkę wokół ostrzy. (Nie przeprocesuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
WodaWoda
CiastoCiasto
8
Wyjąć ciasto z procesora, owinąć w folię i schłodzić co najmniej 30 minut lub przez noc (lub zamrozić do 2 miesięcy).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Umieść regał w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Umieścić plastry brzoskwini w dużej misce. W małej misce, wymieszać razem cukier granulowany, skrobia kukurydziana, i cynamon, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać mieszaninę cukru do brzoskwiń, delikatnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
3
Obróć ciasto na mąkę lub powierzchnię ciasta i zwinąć w 16-calowe koło za pomocą mąki wałka do ciasta. Złóż go na pół, przenieś do nieczystej 10-calowej patelni żeliwnej i delikatnie rozłóż ciasto, dopasowując je do dna patelni i pozwalając nadmiar ciasta zawiesić nad krawędzią. (Nie trudź się przycinać doughany nierówności dodaje do rustykalnej jakości tarty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PatelniaPatelnia
4
Mieszankę brzoskwiniową łyżka do ciasta, umieszczając ją w środku. Delikatnie złóż krawędzie ciasta wokół nadzienia, nakładając je w miękkie fałdy. Uważaj, aby ciasto nie rozerwało się wokół krawędzi tarty lub soki uciekły podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
5
Jajko i wodę ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Umyć jajko na cieście i posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
JajkoJajko
7
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor i owoce są gorące i bąbelkowe, 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić na 1 godzinę, aby ustawić soki i podawać ciepłe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn