Rustykalna Sałatka z kurczakiem z warzywami wiosennymi
Ten przepis służy 56 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Mieszanka wiosenna sałatka mix zieleni, fasola, 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka z makaronem z tuńczykiem i warzywami wiosennymi, Sałatka Z Makaronem Soba Z Warzywami Wiosennymi, oraz Sałatka z warzyw wiosennych z winegretem z zielonego groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać 1/4 szklanki dressing na kurczaka w płytkim naczyniu szklanym; włączyć kurczaka na płaszcz po obu stronach każdej piersi. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę. Kurczak z grilla 6-8 min. z każdej strony lub do końca (165F); pokroić w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Na półmisku ułożyć sałatkę; na wierzchu fasolę, pomidory i kurczaka.