Rustykalna Płaska Tarta Z Jagodami

Rustykalna Płaska Tarta Z Jagodami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rustykalnej płaskiej tarty z jagodami. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rustykalna Tarta Jagodowa, Rustykalna Tarta Nektarynowo-Jagodowa, oraz Rustykalna Tarta Brzoskwiniowo-Jagodowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na lekko posypanej mąką powierzchni użyj lekko posypanego mąką wałka do ciasta, aby rozwałkować jedną płytę z bardzo bogatego przepisu na krótkie ciasto do około prostokąta 10 x 15 cali, grubego 1/8 cala (lub dowolnego kształtu). Ostrożnie przesuń ciasto, aby leżeć płasko na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Lekko przykryć ciasto folią i schłodzić.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.In średnia miska wrzucić jagody, cukier, skrobia kukurydziana, sok z cytryny i ekstrakt z wanilii razem. Odstawić do maceracji około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soki run i cukier i skrobia kukurydziana są rozpuszczone.Dbając o pozostawienie czystej granicy, rozprowadź jagody i wszystkie ich soki na cieście w jak najbliższej pojedynczej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ciasto KrucheCiasto Kruche
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
JagodyJagody
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
CukierCukier
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Czystą, odsłoniętą krawędź ciasta posmarować umyciem jajecznym, następnie posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
JajkoJajko
3
Przenieść do nagrzanego piekarnika i piec, aż skorupa jest głęboko złocisty brązowy i polewa jest bulgotanie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn