Rustykalna Płaska Tarta Z Jagodami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rustykalnej płaskiej tarty z jagodami. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rustykalna Tarta Jagodowa, Rustykalna Tarta Nektarynowo-Jagodowa, oraz Rustykalna Tarta Brzoskwiniowo-Jagodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni użyj lekko posypanego mąką wałka do ciasta, aby rozwałkować jedną płytę z bardzo bogatego przepisu na krótkie ciasto do około prostokąta 10 x 15 cali, grubego 1/8 cala (lub dowolnego kształtu). Ostrożnie przesuń ciasto, aby leżeć płasko na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Lekko przykryć ciasto folią i schłodzić.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.In średnia miska wrzucić jagody, cukier, skrobia kukurydziana, sok z cytryny i ekstrakt z wanilii razem. Odstawić do maceracji około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soki run i cukier i skrobia kukurydziana są rozpuszczone.Dbając o pozostawienie czystej granicy, rozprowadź jagody i wszystkie ich soki na cieście w jak najbliższej pojedynczej warstwie.
Czystą, odsłoniętą krawędź ciasta posmarować umyciem jajecznym, następnie posypać cukrem turbinado.
Przenieść do nagrzanego piekarnika i piec, aż skorupa jest głęboko złocisty brązowy i polewa jest bulgotanie, o 40 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.