Runda 2-Święto Dziękczynienia Quesadilla z sosem żurawinowym Cream Dipping
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać rundy 2-Święto Dziękczynienia Quesadilla z sosem żurawinowym krem zanurzenie spróbować. Na 17,42 zł / porcja, ten przepis okładki 87% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 5867 kalorii, 527g białka, oraz 207 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, szałwię, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Grillowane jabłko i Brie Quesadilla z sosem truskawkowo-jabłkowym, oraz Runda 2-Placek Dziękczynny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Na patelnię włożyć 1 mąkę tortilla. Przykryć połową sera, następnie warstwą indyka, warstwą farszu. Wierzch z pozostałym serem i przykryj kolejną tortillą. Gotować przez 3 do 4 minut i odwrócić. Aby odwrócić, umieścić duży talerz na górze quesadilla na patelni. Połóż dłoń na talerzu i odwróć patelnię do góry nogami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Farsz
Ser
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Umieść patelnię z powrotem na kuchence i przesuń quesadillę z powrotem na patelnię. Gotować, aż ser się stopi, kolejne 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec
Patelnia
5
W małej misce wymieszać śmietanę i sos żurawinowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Quesadillę pokroić na 8 klinów, przełożyć na półmisek i podawać z kwaśną śmietaną żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
żurawina
1
W dużym garnku z pokrywką, która jest wystarczająco duża, aby zmieścić indyka, dodaj wszystko, ale 2 szklanki cydru jabłkowego i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj sól, 3 gałązki tymianku, 3 gałązki rozmarynu i wymieszaj, aby rozpuścić sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Tymianek
Sól
3
Zdjąć z ognia, dodać 5 szklanek lodu, 6 szklanek wody i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Lód
4
Włożyć indyka do garnka z solanką i przytrzymać tak, aby Jama wypełniła się solanką. Jeśli indyk nie jest całkowicie zanurzony w solance, dodaj kolejne 2 do 3 szklanek wody do garnka, aż zostaną przykryte. Przykryć garnek pokrywką i przechowywać w lodówce na noc lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Solanka
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wyjąć indyka z solanki, spłukać i osuszyć. Ułóż go, pierś do góry, na patelni. Wsadź pozostały tymianek i pęczek szałwii do jamy i włóż skrzydła z powrotem pod spód piersi. Związać nogi razem z kawałkiem sznurka rzeźnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Solanka
Tymianek
Skrzydełka Z Kurczaka
Szałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Patelnia Do Pieczenia
7
W małej misce połączyć olej rzepakowy, przyprawy do drobiu i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Drobiu
Olej Rzepakowy
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Umyj indyka obficie, aż do całkowitego pokrycia. Włóż do piekarnika i piecz, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w najgrubszą część uda zarejestruje 165 stopni F, około 2 1/2 do 3 godzin. Około 30 minut przed zakończeniem indyka, obficie podlewaj ptaka glazurą z cydru. Baste z pozostałą glazurą jeszcze 2 razy w odstępach 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
9
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na co najmniej 15 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Przełożyć na półmisek i podawać.
1
W małym rondlu połącz zarezerwowane 2 szklanki cydru jabłkowego i 1/4 szklanki brązowego cukru. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
Brązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Usuń czapki grzybowe z łodyg. Rezerwa czapki dla rundy Online 2 przepis nadziewane grzyby. Z grubsza posiekaj łodygi i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
4
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy. Wymieszać cebulę i seler i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać łodygi grzybów i ziół i nadal gotować, aż grzyby są rumiane i warzywa są lekko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Grzyby
Zioła
6
Jajka i bulion z kurczaka ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
7
Dodaj chleb w kostkach i wrzucić do herbu wszystkich chleba. Wymieszać gotowaną cebulę i mieszaninę grzybów i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Cebula
Chleb
8
Przenieść do naczynia do pieczenia i piec, pokryte luźno folią, przez 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
Folia Aluminiowa
9
Wyjmij folię na ostatnie 10 minut czasu gotowania, aby brązową górę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
10
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Użyj resztki z tego przepisu, aby quesadillas i faszerowane grzyby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.