Runda 2-Stir Fry z wołowiną i kapustą

Runda 2-Stir Fry z wołowiną i kapustą
Runda 2 - wołowina i kapusta Stir Fry może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 785 kalorii, 74g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek, kapusta, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) , oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 24 szaszłyki bambusowe, moczone w wodzie 20 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wrzucić paski wołowiny i marynaty ze skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj cebulę na patelni i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać wołowinę i marynatę i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodać kapustę i gotować, aż kapusta zmięknie i wołowina jest gotowane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Zdjąć z ognia i podawać na wierzchu ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Udekoruj posiekanymi szalotkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
9
Pokrój wołowinę na ziarno w paski o szerokości 1/2 cala i włóż do dużego zamykanego worka. W misce, ubić razem sos sojowy, olej, sok z limonki, brązowy cukier, czosnek i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Zalać marynatą do worka na wołowinę. Uszczelnić worek i wrzucić do płaszcza całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
Umieść torebkę w dużej misce i włóż do lodówki, aby marynować przez co najmniej 1 godzinę lub tak długo, jak przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Podawać: rozgrzać grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Nawlecz 24 paski wołowiny na szaszłyki. Olej bramy grilla i umieścić wołowinę na grillu. W razie potrzeby, zarezerwować pozostałe paski wołowiny i marynaty do innego użytku, takich jak Runda 2 przepis wołowina i kapusta Stir Fry. Gotować szaszłyki 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
13
Zdjąć z ognia, umieścić na półmisku i posypać szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn