Runda 2-Puddingi Kukurydziane
Runda 2-puddingi kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje 40 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 146 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cukru, sól koszerna, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kukurydziano-Pancetta Puddings in Corn Husk Baskets, Budyń Suflet Kukurydziany, oraz Kremowe Puddingi Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 4 (8-uncja) ramekins. Mieć patelnię do pieczenia wystarczająco duży, aby zmieścić ramekins gotowy.
Sałatkę kukurydzianą podzielić równomiernie pomiędzy ramekiny. W misce, ubić razem jajka, mleko, cukier, wanilia, i sól, do smaku.
Mieszankę jajeczną równomiernie wlać pomiędzy ramekiny i polać łyżką sera.
Ułóż ramekiny na patelni do pieczenia i włóż patelnię do piekarnika.
Wlać tyle gorącej wody z kranu, aby dostać się do połowy ramekinów.
Piec do zestawu, o 30 do 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać na gorąco.