Runda 2: pikantne kąski budyniu chlebowego z sosem musztardowym jabłkowym
Runda 2: pikantne kąski budyniu chlebowego z sosem musztardowym jabłkowym wymaga około 14 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, liście pietruszki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Kąski Budyniu Chlebowego Ze Słodką Marynatą Cebulową, Budyń jabłkowy z sosem karmelowym, oraz Budyń jabłkowy z sosem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W średniej misce, ubić razem jajko, mleko i sól i pieprz, do smaku. Każdy Pikantny budyń chlebowy pokroić na pół poziomo. Wrzuć każdy budyń chlebowy na pół do mieszaniny jajek i mleka i upewnij się, że każda strona jest pokryta. Ostrożnie umieścić na gorącym oleju i smażyć, aż brązowy i chrupiące, 3 protokół z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodać pokrojony w kostkę chleb do mieszaniny jaj i pozostawić mieszaninę jaj i chleba na co najmniej 30 minut w lodówce, aby chleb wchłonął płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
12
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Wyjąć masę jajeczną z lodówki, dodać kiełbasę i grzyby i wymieszać do połączenia. Kadzi mieszaninę budyniu chlebowego do puszek muffin i piec, aż zestaw, o 30 do 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Chochla
14
Wyjmij puddingi z puszek muffin na półmisek i podawaj.