Runda 2: Nachos Wieprzowe

Runda 2: Nachos Wieprzowe
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe Round 2: nachos wieprzowe może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4. Za $7.29 za porcję, ten przepis okładki 72% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 2350 kalorii, 170g białka, oraz 90g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego pieprzu, soli, soku z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 88%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szarpane Nachos Wieprzowe, Szarpane Nachos Wieprzowe, oraz BBQ nachos wieprzowe.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wstępnie podgrzej piekarnik do 350 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W odpornym na piekarnik naczyniu do pieczenia dodaj połowę chipsów kukurydzianych w jednej warstwie. Przykryj połową wieprzowiny, połową salsy, a następnie połową sera. Kontynuuj nakładanie warstw z pozostałymi składnikami kończącymi się serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piecz przez 10 do 15 minut lub do rozpuszczenia sera, bulgotania i lekko zrumienienia. W razie potrzeby posyp kwaśną śmietaną i podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść cebulę na dnie 5-litrowej wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Ułóż łopatkę wieprzową, tłuszcz i skórę do góry. w powolnej kuchence. W średniej misce wymieszaj sos sojowy, czosnek, sól pieprz i pomarańczową marmoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Polej wieprzowinę mieszanką. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Zdejmij ramię na półmisek i odstaw na 5 minut. Rozbij część mięsa widelcem i ułóż na półmisku. Pozostaw resztę mięsa na kości, aby było ciepłe i wilgotne, i pozwól gościowi zdjąć je tak, jak tego potrzebuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Zawiń tortille w wilgotne ręczniki, 10 do ręcznika i mikrofalówka na wysokim poziomie przez 30 sekund. Ustaw wieprzowinę i tortille z kapustą i poproś gości o złożenie własnych tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1
Ustaw grill lub wewnętrzną patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
W małej misce wymieszaj olej rzepakowy, chili w proszku oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posmaruj kukurydzę mieszanką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Umieść na gorącym grillu i gotuj 10 minut, często obracając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wyjmij na deskę do krojenia i ostudź przez kilka minut. Gdy ostygnie, odetnij jądra z kolby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
W dużej misce połącz pomidory, fasolę, cebulę, jalapeno, kolendrę, sok z limonki, czosnek i grillowaną kukurydzę. Dopraw solą i pieprzem i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrój każdą tortillę na 8 trójkątnych porcji. Ułóż w jednej warstwie na blachach. Spryskaj sprayem do gotowania oleju rzepakowego, aby były chrupiące, posyp solą i piecz, aż będą chrupiące i lekko zrumienione około 10 minut. Ostudzić i podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

5kgsłopatka wieprzowa z kością, krój piknikowyłopatka wieprzowa z kością, krój piknikowy4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czarna fasola, odsączona i opłukanaczarna fasola, odsączona i opłukana7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę, dobrze osuszonepomidory pokrojone w kostkę, dobrze osuszone12 łyżeczki czosnku w proszkupapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczone chipsy kukurydzianepieczone chipsy kukurydziane15tortille kukurydzianetortille kukurydziane20tortille kukurydzianetortille kukurydziane4kłosy kukurydza, shucked lub 4 1/2 szklanki mrożonych lub konserwowanych ziaren kukurydzykłosy kukurydza, shucked lub 4 1/2 szklanki mrożonych lub konserwowanych ziaren kukurydzy12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany czosnekposiekany czosnek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany czosnekposiekany czosnek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1jalapeno, nasiona usunięte i pokrojone w kostkęjalapeno, nasiona usunięte i pokrojone w kostkę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calalekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMarmolada pomarańczowaMarmolada pomarańczowa11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony Cheddarrozdrobniony Cheddar1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekwaśna śmietana, opcjonalniekwaśna śmietana, opcjonalnie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose

Nachos działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, winem musującym i Rieslingiem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Blada wiśniowa czerwień z Rubinowym odcieniem. Nos jest bardzo złożony i świeży z intensywnymi, przednimi owocami na wiśniach i malinach miesza się z delikatnymi nutami prażonych migdałów. Wino ma bardzo dobry atak, eleganckie i soczyste taniny. Smaki owocowe na podniebieniu środkowym, zwłaszcza wiśniowe, a eleganckie wykończenie łączy w sobie pełnię świeżych owoców z wyrafinowaniem terroir Casablanca.Dobrze komponuje się z kozim serem, podeszwą w maśle cytrynowym lub carpaccio z przegrzebków.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn