Runda 2-makaron ze szpinakiem i grzybami
Runda 2-makaron ze szpinakiem i grzybami wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Na 6,43 zł / porcja, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1406 kalorii, 63g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor śliwkowy, przyprawy, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Spróbuj Makaron ze szpinakiem, pieczarkami i boczkiem z indyka (makaron z cukinią), Makaron z kurczakiem, szpinakiem i grzybami, oraz Jeden Garnek Grzyby Szpinak Karczoch Makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy. Gdy jest gorąco, dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż będą lekko rumiane i zrezygnują z płynu, o 5 protokół.
Dodaj zarezerwowane cebulę, włoskie przyprawy, płatki czerwonej papryki, i czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać w reserved szpinaku i gotować, aż do ogrzania przez, O 2 protokół. Wrzucić makaron i gotować, aż się ogrzeje, o 2 protokół. W ostatniej chwili wymieszaj z bazylią, serem i oliwą z oliwek.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce ubić 1 jajko z dużą szczyptą soli i pieprzu.
Ubij w 1 łyżce oleju rzepakowego.
Dodać połowę spaghetti (drugą połowę zarezerwować na inne użycie). Wrzucić go dobrze do herbu i naciśnij go do 9-calowej patelni deep dish pie, aby utworzyć skorupę.
Na patelni na średnim ogniu dodaj pozostały olej. Gdy jest gorąco, dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i odstawić (rezerwa połowę ugotowanej cebuli do innego użycia).
W dużej misce ubijamy pozostałe 2 jajka, mleko, włoską przyprawę oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszać z serem, szpinakiem (rezerwa 3/4 szklanki szpinaku do innego użycia), i pozostałą połowę ugotowanej cebuli.
Wlać mieszaninę na wierzch ciasta spaghetti, top z plasterkami pomidora, i posypać parmezanem.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż ciasto jest ustawiony i złoty kolor, 30 do 35 protokół.
Wyjmij i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.