Runda 2-Ale i cebula klopsiki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 873 kalorii, 48g białka, oraz 51 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 19 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bułki z hamburgerami, cebulę, przyprawę do grilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Francuski Klopsik Cebulowy, Francuski Klopsik Cebulowy, oraz Grillowany klopsik z ziemniakami Creme Fraiche, brązowym groszkiem maślanym z szalotką i krążkami czerwonej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce wymieszać mieloną wołowinę ze wszystkimi składnikami, z wyjątkiem 2 łyżek ketchupu. Uformować mieloną wołowinę w kształt bochenka na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umyj wierzch i boki pozostałym ketchupem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4
Piec przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Przełożyć na półmisek i podawać.
1
W średnim rondlu dodaj 1/2 szklanki wody, piwo, brązowy cukier i czerwoną cebulę. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć na wolnym ogniu. Dusić, mieszając od czasu do czasu przez około 1 godzinę lub aż mieszanina zgęstnieje i zmniejszy się do około 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Przełożyć do miski i odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
W dużej misce wymieszać razem mieloną wołowinę, piwo i grill przyprawy aż dobrze włączone. Rezerwa połowę mieszanki dla rundy 2 przepis klopsiki. Uformuj pozostałą wołowinę na 4 równe porcje i spłaszcz każdą porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych
(polecane: Catalina)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść 2 łyżki sera na środku każdego z nich i owinąć krawędzie wokół sera, aby uformować kulkę. Spłaszczyć każdą piłkę na paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Umieść na talerzu i przykryj. Przechowywać w lodówce, jeśli nie Gotowanie natychmiast.
4
Ustaw grill lub patelnię do grillowania do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Gdy będziesz gotowy do rozpoczęcia grillowania, posmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieścić paszteciki na gorącym naoliwionym grillu i gotować 4 do 5 minut na stronę dla średnich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podawać na sałacie na opiekanych bułkach z czerwoną cebulą.