Runda 2-Burritos z wołowiną i fasolą
Runda 2 - Burritos z wołowiną i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 649 kalorii, 37g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz zarezerwowane Nie bean beef Chili, kolendra, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Burritos z wołowiną i fasolą, Crock Pot Burritos z wołowiną i fasolą, oraz Burritos z wołowiną i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym garnku na średnim ogniu dodaj olej. Gdy jest gorąco, dodać połowę cebuli i gotować do miękkości, 6 do 8 protokół.
Dodaj No Bean Beef Chili i fasola. Wymieszać i gotować do gorąca.
Owiń tortille w wilgotnym ręcznikiem i kuchence mikrofalowej przez 30 sekund, aby były ciepłe i giętkie.
W misce, wymieszać razem kapustę, pomidory, Pozostałe cebule, i kolendry. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść tortillę na powierzchni roboczej i rozłóż 1/4 mieszanki chili i fasoli na środku.
Posypać 1/4 szklanki sera i około 1/4 szklanki mieszanki kapusty. Złóż boki tortilla o 1/4 drogi w kierunku środka.
Roll up od dołu, upewniając się, aby podwinąć w boki podczas toczenia. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.