Rumiane ziemniaki z masłem i orzechami laskowymi

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rumiane masło i puree orzechowe spróbować. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 8. Mieszanka pieprzu, grecki jogurt, ziemniaki russet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Ziemniaczane Z Rumianym Masłem, Puree Ziemniaczane Z Rumianym Masłem, oraz Rumiane Masło I Szalotka Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Włóż ziemniaki do dużego garnka i przykryj zimną wodą. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, o 15 protokół.
Drenaż; powrót do garnka.
Tymczasem na dużej patelni gotować orzechy laskowe na średnim ogniu, często mieszając, aż pachną, około 5 minut.
Dodać masło i gotować, często mieszając, aż masło jest złoty brąz i obruszone brązowymi bitami i orzechy laskowe są ciemnobrązowe, o 5 protokół.
Do miski wlać gorącą mieszaninę orzechów laskowych i odstawić.
Rozgrzać gorące ziemniaki.
Dodać mleko, jogurt, sól, i pieprz, zacierania do blend.
Przenieść do miski i łyżką około połowy ciepłej mieszaniny orzechów laskowych na górze; służyć resztę na boku.