Rumiana brukselka z pomarańczą i orzechami włoskimi

Rumiana brukselka z pomarańczą i orzechami włoskimi
Rumiana brukselka z pomarańczą i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 90 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, olej z orzechów włoskich, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Pan-Rumiane Brukselki, Brukselka z brązowym czosnkiem, oraz Rumiana Brukselka Z Orzechami Laskowymi I Cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Równomiernie rozprowadzić olej z orzechów włoskich na dnie dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Połówki brukselki miejsce w patelni wyciąć bok w dół. Gotować 5 do 10 minut, aż ścięte boki są lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać sok pomarańczowy na kiełki w patelni, i kontynuować gotowanie 5 minut lub aż kiełki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść orzechy włoskie w małej patelni na średnim ogniu. Gotować 5 protokół, często mieszając, aż lekko tosty. Delikatnie wrzucić brukselkę z prażonymi orzechami włoskimi i skórką pomarańczową. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn