Rumaki

Rumaki
Rumaki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 391 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wątróbek drobiowych, boczku, bukietu kuchennego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rumaki, Rumaki Polinezyjskie, oraz Przystawki Rumaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz wątróbki z kurczaka, nasiona anyżu, brązowy cukier, bukiet kuchenny, liście laurowe i sól. Gotować delikatnie na średnim małym ogniu, aż ledwo gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bukiet KuchennyBukiet Kuchenny
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść wątróbki z kurczaka na talerz i niech ostygną. SOS przechowywać na patelni i odstawić na bok. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć pokroić wątróbki na kawałki o tej samej wielkości, co kasztany wodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Połóż jeden plasterek bekonu na powierzchni roboczej przed sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Na końcu kawałka boczku ułożyć kasztan wodny i kawałek wątróbki. Ostrożnie zwinąć wiązkę, aż zamknie się w boczku. Prawdopodobnie użyjesz tylko pół kawałka bekonu. Przyciąć boczek w tym momencie. Użyj pick zębów, aby zabezpieczyć otwór upewniając się, aby przekazać go zarówno kasztan wodny i wątroby i z powrotem przez drugą stronę boczku. Drugą połowę boczku użyj do następnego rumaki. Powtórz z resztą kawałków.Po jednym powrocie rumaki do patelni trzymając SOS. Ostrożnie rozwałkuj każde rumaki w sosie, aż będzie dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
WątrobaWątroba
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ułożyć wiązki rumaki, jak zakończyć każdy z nich na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec w piekarniku przez 20 minut, aż dobrze rumiane i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn