Rumaki
Rumaki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 391 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wątróbek drobiowych, boczku, bukietu kuchennego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rumaki, Rumaki Polinezyjskie, oraz Przystawki Rumaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połącz wątróbki z kurczaka, nasiona anyżu, brązowy cukier, bukiet kuchenny, liście laurowe i sól. Gotować delikatnie na średnim małym ogniu, aż ledwo gotowane przez, O 8 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść wątróbki z kurczaka na talerz i niech ostygną. SOS przechowywać na patelni i odstawić na bok. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć pokroić wątróbki na kawałki o tej samej wielkości, co kasztany wodne.
Połóż jeden plasterek bekonu na powierzchni roboczej przed sobą.
Na końcu kawałka boczku ułożyć kasztan wodny i kawałek wątróbki. Ostrożnie zwinąć wiązkę, aż zamknie się w boczku. Prawdopodobnie użyjesz tylko pół kawałka bekonu. Przyciąć boczek w tym momencie. Użyj pick zębów, aby zabezpieczyć otwór upewniając się, aby przekazać go zarówno kasztan wodny i wątroby i z powrotem przez drugą stronę boczku. Drugą połowę boczku użyj do następnego rumaki. Powtórz z resztą kawałków.Po jednym powrocie rumaki do patelni trzymając SOS. Ostrożnie rozwałkuj każde rumaki w sosie, aż będzie dobrze pokryte.
Ułożyć wiązki rumaki, jak zakończyć każdy z nich na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Piec w piekarniku przez 20 minut, aż dobrze rumiane i chrupiące.