Rum-i-pieprz malowane ryby z Habanero - Mango Mojo

Rum-i-pieprz malowane ryby z Habanero-Mango Mojo może być tylko głównym daniem szukasz. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 36g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać rum, sos sojowy, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Podobne przepisy to Habanero - Mango Mojo, Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, oraz Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero).
Instrukcje
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać pieprz i goździki i gotować 1 minutę.
Umieścić mieszankę przypraw w młynku do przypraw lub kawy; proces aż drobno zmielone.
Umieścić mieszaninę pieprzu w rondlu.
Dodać rum i kolejne 4 składniki( rum przez sok z cytryny); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 25 minut lub do zmniejszenia do 1/2 filiżanki. Przecedzić pieprz "farbą" przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Odstawić.
Wrap uchwyt patelni z folią; rozgrzać olej na patelni, aż gorące.
Pędzel pieprz farby na jednej stronie ryby.
Umieść ryby, farba stronie w dół, na patelni; smażyć 3 minuty lub do ciemnobrązowego. Odwróć ryby; umieść patelnię w piekarniku.
Piec 7 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Filety podawać z Habanero-Mango Mojo i salsą z czarnej fasoli i owoców; w razie potrzeby udekorować filety klinami limonkowymi.
Uwaga: farbę pieprzową można przechowywać w lodówce do miesiąca.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.