Rum Chica Rum Kurczak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Rum Chica Rum Chica Chicken. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo liście kolendry, skórkę pomarańczową, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Wicked Chica Punch, oraz Szybkie schabowe Chica-dillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić rum, sok pomarańczowy, skórka pomarańczowa, sos Worcestershire, imbir, brązowy cukier, czosnek, i kolendra razem w dużej misce.
Dodać kawałki kurczaka, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 4 godzin.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wyjąć kurczaka z marynaty i umieścić kurczaka na grillu i gotować, aż rumiane z obu stron i soki uruchomić jasne, o 10 minut na stronie, fastrygowanie z resztek marynaty kilka razy w całym.
Podawać posypane kolendrą i udekorować plasterkami pomarańczy.