Rukola z parmezanem
Rukola z parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, oliwę z oliwek, bardzo parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Parmezanem, Sałatka figowo-Rukolowa z parmezanem, oraz Sałatka Z Parmezanem Rukola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli rukola ma korzenie, odetnij je. Napełnij zlew zimną wodą i wrzuć rukolę na kilka minut do czyszczenia. Spin-wysuszyć liście i umieścić je w dużej misce.
W małej misce wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Wlać tyle opatrunku na rukoli zwilżyć. Wrzucić dobrze i umieścić sałatkę na poszczególnych talerzach.
Bardzo ostrym nożem lub obieraczką do warzyw ogolić parmezan na duże odłamki i ułożyć je na rukoli.