Rukola i sałatka Rzymska z czerwonymi winogronami
Arugulan i sałatka Rzymska z czerwonymi winogronami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka rzymsko-Rukolowa z prażonymi nasionami, Sałatka z rukoli z krewetkami i winogronami, oraz Sałatka z rukoli z prażonymi winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać wodę, biały ocet i cukier, aż cukier się rozpuści.
Wymieszać ogórek i cebulę do mieszaniny octu; przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny.
Wrzucić sałatę rzymską i rukolę z oliwą z oliwek i octem balsamicznym w dużej misce. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Podzielić sałatkę na 2 talerze i rozrzucić mieszaninę ogórków i winogron na wierzchu, aby służyć.