Rukola i fasola szparagowa z limonkowym winegretem
Rukola i fasolka szparagowa z limonkowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, skórkę z limonki, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z rukoli i grzybów z winegretem limonkowym, Sałatka z wołowiny, rukoli i brzoskwiń z limonkowym winegretem, oraz Grillowana Sałatka ziemniaczana z rukolą, zieloną cebulą i serem pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć i osuszyć rukolę. Cienko pokroić szalotkę. Pokroić fasolkę szparagową i blanszować we wrzącej wodzie, aż będzie krucho-miękka, 4 do 5 minut.
Spuścić i zanurzyć w lodowatej wodzie.
Zmiksuj skórkę z limonki z 1/4 szklanki ulubionego butelkowanego czerwonego wina vinaigrette.
Dodaj rukolę, szalotka, fasolka szparagowa, i tosty orzeszki piniowe do miski i wrzucić dobrze.