Rukola, feta i miętowy smak

Rukola, feta i miętowy smak
Rukola, Feta i miętowy smak to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płatki czerwonej papryki, fetę, lekko miętowe liście i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z Persimmon i rukoli z pestkami granatu, miętą i fetą, Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką, oraz Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn