Rukiew Wodna Vichyssoise

Rukiew Wodna Vichyssoise
Rzeżucha vichyssoise może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,05 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, ziemniaki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maślanka Vichyssoise z rukolą, Schłodzona zupa ziemniaczano-porowa z koprem włoskim i rukolą (vichyssoise), oraz Vichyssoise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ziemniaki, cebula, bulion, i śmietana, Odkryte, w 3-do 4-quart ciężki rondel, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszać z rukolą i gotować mieszaninę, odkryte, na umiarkowanie małym ogniu 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zupa Purée w 2 partiach w blenderze do bardzo gładkiej, około 45 sekund na partię (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Wrzuć zupę przez sito o drobnych oczkach do miski, mocno naciskając na ciała stałe, a następnie odrzucając je. Doprawić solą i pieprzem i odstawić zupę, odsłoniętą, aż ostygnie, 45 minut, a następnie schłodzić, przykryty, 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
* Zupę można szybko schłodzić w metalowej misce ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą. Wymieszać od czasu do czasu przez 15 minut, następnie wyjąć z zimnej wody i przechowywać w lodówce, przykryte, aż ostygnie, o 30 protokół. * Zupa może być schłodzona, przykryta, do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn