Rukiew Wodna Vichyssoise
Rzeżucha vichyssoise może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,05 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, ziemniaki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maślanka Vichyssoise z rukolą, Schłodzona zupa ziemniaczano-porowa z koprem włoskim i rukolą (vichyssoise), oraz Vichyssoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki, cebula, bulion, i śmietana, Odkryte, w 3-do 4-quart ciężki rondel, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszać z rukolą i gotować mieszaninę, odkryte, na umiarkowanie małym ogniu 3 minuty więcej.
Zupa Purée w 2 partiach w blenderze do bardzo gładkiej, około 45 sekund na partię (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Wrzuć zupę przez sito o drobnych oczkach do miski, mocno naciskając na ciała stałe, a następnie odrzucając je. Doprawić solą i pieprzem i odstawić zupę, odsłoniętą, aż ostygnie, 45 minut, a następnie schłodzić, przykryty, 1 1/2 godziny.
* Zupę można szybko schłodzić w metalowej misce ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą. Wymieszać od czasu do czasu przez 15 minut, następnie wyjąć z zimnej wody i przechowywać w lodówce, przykryte, aż ostygnie, o 30 protokół. * Zupa może być schłodzona, przykryta, do 2 dni.