Rugelach Sarabeth

Rugelach Sarabeth
Sarabeth ' s Rugelach jest Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, drobny cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rugelach Sarabeth, Rugelach, oraz Rugelach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat masło i ser śmietankowy w misce wytrzymałego miksera stoisko wyposażone w mocowanie łopatka na średniej wysokiej prędkości, aż równomiernie połączone, zatrzymując mikser raz lub dwa razy, aby zeskrobać w dół boki i dno miski, o 2 protokół. Ubij w drobnym cukrze, wanilii i soli. Zmniejsz prędkość do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 1¼ szklanki mąki i wymieszać tylko do momentu włączenia, a następnie powtórzyć z pozostałą 1 szklanką mąki. Nie przesadzaj. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Mąkę ręce dobrze i delikatnie zagnieść, aby mieć pewność, że składniki są równomiernie rozłożone, o 10 sekund. Ciasto podzielić na trzy części. Uformuj każdą porcję w dysk o grubości 1 cala i owiń każdą w plastikową folię. Przechowywać w lodówce, aż schłodzone i firmy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Aby nadzienie, połączyć orzechy włoskie, Cukier Drobny, brązowy cukier, kakao, i cynamon w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść stojaki w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Ułóż dwie pół-arkuszowe patelnie z pergaminem. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pracując z jednym krążkiem ciasta na raz, Rozpakuj i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Posypać wierzch ciasta mąką i rozwałkować na okrągło o średnicy 13 cali. Używając małej metalowej szpatułki przesuniętej, rozłóż około 2 łyżkami konserw, pozostawiając przestrzeń o średnicy 2 cali w środku ciasta i 1-calową granicę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Dżem posypać około 2 łyżkami masy wypełniającej. Używając ostrego koła do pizzy lub dużego noża, pokrój ciasto na ćwiartki, a następnie pokrój każdą ćwiartkę na 3 kliny, aby uzyskać łącznie 12 klinów. Pojedynczo, zaczynając od szerokiego końca, złóż rogi na około ¼ cala, a następnie zwiń. Nie zwijaj rugelach zbyt mocno lub dżem i wypełnienie będzie wyciekać. Trzymaj na zewnątrz każde ciastko wolne od dżemu i nadzienia, albo będą miały tendencję do palenia. Wytrzyj palce do czysta po dokonaniu każdego rugelach, lub przeniesiesz lepkie wnętrze ostatniego ciastka na zewnątrz następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Umieść każdy rugelach na patelniach o 1 cal od siebie, z punktem każdego skierowane w dół. Krzywa końce rugelach lekko w kierunku punktu, aby półksiężyc. Powtórz ten proces z pozostałymi dwoma dyskami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Piec, aż lekko rumiane, o 30 protokół. Ochłodzić całkowicie na patelniach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn