Rugelach Sarabeth

Rugelach Sarabeth
Sarabeth ' s Rugelach jest Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, drobny cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rugelach Sarabeth, Rugelach, oraz Rugelach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat masło i ser śmietankowy w misce wytrzymałego miksera stoisko wyposażone w mocowanie łopatka na średniej wysokiej prędkości, aż równomiernie połączone, zatrzymując mikser raz lub dwa razy, aby zeskrobać w dół boki i dno miski, o 2 protokół. Ubij w drobnym cukrze, wanilii i soli. Zmniejsz prędkość do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać 1¼ szklanki mąki i wymieszać tylko do momentu włączenia, a następnie powtórzyć z pozostałą 1 szklanką mąki. Nie przesadzaj. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Mąkę ręce dobrze i delikatnie zagnieść, aby mieć pewność, że składniki są równomiernie rozłożone, o 10 sekund. Ciasto podzielić na trzy części. Uformuj każdą porcję w dysk o grubości 1 cala i owiń każdą w plastikową folię. Przechowywać w lodówce, aż schłodzone i firmy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
Aby nadzienie, połączyć orzechy włoskie, Cukier Drobny, brązowy cukier, kakao, i cynamon w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Umieść stojaki w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Ułóż dwie pół-arkuszowe patelnie z pergaminem. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Pracując z jednym krążkiem ciasta na raz, Rozpakuj i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Posypać wierzch ciasta mąką i rozwałkować na okrągło o średnicy 13 cali. Używając małej metalowej szpatułki przesuniętej, rozłóż około 2 łyżkami konserw, pozostawiając przestrzeń o średnicy 2 cali w środku ciasta i 1-calową granicę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Dżem posypać około 2 łyżkami masy wypełniającej. Używając ostrego koła do pizzy lub dużego noża, pokrój ciasto na ćwiartki, a następnie pokrój każdą ćwiartkę na 3 kliny, aby uzyskać łącznie 12 klinów. Pojedynczo, zaczynając od szerokiego końca, złóż rogi na około ¼ cala, a następnie zwiń. Nie zwijaj rugelach zbyt mocno lub dżem i wypełnienie będzie wyciekać. Trzymaj na zewnątrz każde ciastko wolne od dżemu i nadzienia, albo będą miały tendencję do palenia. Wytrzyj palce do czysta po dokonaniu każdego rugelach, lub przeniesiesz lepkie wnętrze ostatniego ciastka na zewnątrz następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Umieść każdy rugelach na patelniach o 1 cal od siebie, z punktem każdego skierowane w dół. Krzywa końce rugelach lekko w kierunku punktu, aby półksiężyc. Powtórz ten proces z pozostałymi dwoma dyskami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
10
Piec, aż lekko rumiane, o 30 protokół. Ochłodzić całkowicie na patelniach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn