Rugelach Sarabeth
Sarabeth ' s Rugelach jest Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, drobny cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rugelach Sarabeth, Rugelach, oraz Rugelach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło i ser śmietankowy w misce wytrzymałego miksera stoisko wyposażone w mocowanie łopatka na średniej wysokiej prędkości, aż równomiernie połączone, zatrzymując mikser raz lub dwa razy, aby zeskrobać w dół boki i dno miski, o 2 protokół. Ubij w drobnym cukrze, wanilii i soli. Zmniejsz prędkość do niskiej.
Dodać 1¼ szklanki mąki i wymieszać tylko do momentu włączenia, a następnie powtórzyć z pozostałą 1 szklanką mąki. Nie przesadzaj.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Mąkę ręce dobrze i delikatnie zagnieść, aby mieć pewność, że składniki są równomiernie rozłożone, o 10 sekund. Ciasto podzielić na trzy części. Uformuj każdą porcję w dysk o grubości 1 cala i owiń każdą w plastikową folię. Przechowywać w lodówce, aż schłodzone i firmy, o 2 godziny.
Aby nadzienie, połączyć orzechy włoskie, Cukier Drobny, brązowy cukier, kakao, i cynamon w małej misce; odstawić.
Umieść stojaki w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Ułóż dwie pół-arkuszowe patelnie z pergaminem.
Pracując z jednym krążkiem ciasta na raz, Rozpakuj i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Posypać wierzch ciasta mąką i rozwałkować na okrągło o średnicy 13 cali. Używając małej metalowej szpatułki przesuniętej, rozłóż około 2 łyżkami konserw, pozostawiając przestrzeń o średnicy 2 cali w środku ciasta i 1-calową granicę wokół krawędzi.
Dżem posypać około 2 łyżkami masy wypełniającej. Używając ostrego koła do pizzy lub dużego noża, pokrój ciasto na ćwiartki, a następnie pokrój każdą ćwiartkę na 3 kliny, aby uzyskać łącznie 12 klinów. Pojedynczo, zaczynając od szerokiego końca, złóż rogi na około ¼ cala, a następnie zwiń. Nie zwijaj rugelach zbyt mocno lub dżem i wypełnienie będzie wyciekać. Trzymaj na zewnątrz każde ciastko wolne od dżemu i nadzienia, albo będą miały tendencję do palenia. Wytrzyj palce do czysta po dokonaniu każdego rugelach, lub przeniesiesz lepkie wnętrze ostatniego ciastka na zewnątrz następnego.
Umieść każdy rugelach na patelniach o 1 cal od siebie, z punktem każdego skierowane w dół. Krzywa końce rugelach lekko w kierunku punktu, aby półksiężyc. Powtórz ten proces z pozostałymi dwoma dyskami ciasta.
Piec, aż lekko rumiane, o 30 protokół. Ochłodzić całkowicie na patelniach.