Rugelach jest Wegetariańskie przepis z 44 porcjami. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest lubiany przez 129 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzechy włoskie, złote rodzynki, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rugelach, Rugelach, oraz Rugelach dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę i sól ubić w misce. Beat razem masło i ser w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodać mieszankę mąki i wymieszać drewnianą łyżką, aż powstanie miękkie ciasto. Zbierz ciasto w kulkę i owinąć w folię, a następnie spłaszczyć (w folię) w około 7-na 5-calowy prostokąt. Chill do firmy, 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
łyżka Drewniana
3
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. dno linii 1-do 1 1/2-cala-głęboki duży płytki patelni do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
4
Ciasto pokroić na 4 kawałki. Schłodzić 3 kawałki, owinięte w folię i rozwałkować pozostały kawałek w 12-na 8-calowy prostokąt Na Dobrze mąką powierzchni z mąką wałek do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Wałek Do Ciasta
5
Ciasto przełożyć na arkusz pergaminu, następnie przełożyć na tacę i schłodzić, rozwałkowując pozostałe ciasto w ten sam sposób, przenosząc je na inny arkusz pergaminu i układając na tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
6
Ubić 1/2 szklanki cukru z cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Ułóż 1 prostokąt ciasta na powierzchni roboczej z długim boku najbliżej Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
8
Rozłóż 1/4 szklanki konfitury równomiernie na ciasto z przesuniętą łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
9
Posypać 1/4 szklanki rodzynek i zaokrąglone 1/4 szklanki orzechów włoskich na dżem, następnie posypać 2 łyżki cukru cynamonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Cynamonowy
Rodzynki
Orzechy Włoskie
Dżem
10
Używając pergaminu jako pomocy, zwinąć ciasto szczelnie w kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
11
Umieść, szew w dół, w wyłożonej patelni do pieczenia, a następnie uszczypnij końce zamknięte i włóż pod spodem. Dodać 3 więcej dzienników w ten sam sposób i zorganizować 1 cal od siebie na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
12
Kłodę posmarować mlekiem i posypać 1 łyżeczką pozostałego cukru granulowanego. Za pomocą ostrego dużego noża wykonaj głębokie na 3/4 cala cięcia poprzeczne w cieście (nie na całej długości) w odstępach 1 cala. (Jeśli ciasto jest zbyt miękkie do cięcia, schłodzić, aż jędrniejsze, 20 do 30 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Ciasto
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
13
Piec na złoty kolor, 45 do 50 minut. Ostudzić do ogrzania na patelni na stojaku, około 30 minut, a następnie przenieść dzienniki do deski do krojenia i pokroić ciasteczka do końca.