Rożki Z Musem Czekoladowym

Rożki Z Musem Czekoladowym
Szyszki musu czekoladowego wymagają ok. 3 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość tani deser dla valentin day. Jeśli masz malinowy sorbet, cukier, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rożki Z Musem Czekoladowym, Szyszki Musu Czekoladowo-Imbirowego, oraz Mrożone Szyszki Z Musu Cytrynowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby uchwyt do trzymania stożków w pozycji pionowej, Odwróć karton z jajkami do góry nogami. Dziurkuj otwory w 8 przypadkach jaj do przechowywania stożków. Jeśli nie masz kartonu z jajkiem, użyj 8 ciężkich, wąskich szklanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
JajkoJajko
2
Umieść chipsy czekoladowe i olej w górnej części podwójnego kotła na gotującej się wodzie lub w średniej misce nad rondlem gotującej się wody. Roztopić czekoladę, mieszając, gdy czekolada zaczyna mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dip i kręcić góry 2 cali każdego stożka do stopionej czekolady; szybko usunąć i umieścić w uchwycie. Przechowywać w lodówce lub zamrażać, aż czekolada stwardnieje, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
W małej misce, ubić jajka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 3 protokół. Stopniowo ubijaj w cukrze; ubijaj o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać 1 szklankę śmietany do ubijania na średnim ogniu, aż będzie gorąca. Stopniowo mieszaj co najmniej połowę gorącej śmietany do jajek, a następnie mieszaj z powrotem do gorącej śmietany w rondlu. Gotować na średnim ogniu około 10 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wymieszaj pozostałą roztopioną czekoladę z zanurzonych stożków. Przykryć; przechowywać w lodówce około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu, Tylko do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
7
W schłodzonej średniej misce ubić pozostałą 1 szklankę śmietany do ubijania na dużej prędkości, aż będzie sztywna. Fold mieszaniny czekolady do bitej śmietany; przechowywać w lodówce do 1 godziny przed podaniem czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Łyżka mieszanki czekolady do stożków, umieścić 1 małą sorbet miarka na wierzchu każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
SorbetSorbet
9
Każdy dekoruj świeżą maliną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn