Rożki Do Lodów Z Masłem Orzechowym

Rożki Do Lodów Z Masłem Orzechowym
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 558 kalorii, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Jeśli 77 centów za porcję spada w Twoim budżecie, lody z masłem orzechowym mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka lodów z masłem orzechowym, rożki do lodów, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym).

Instrukcje

1
Stań każdy stożek lodów w małym szklance lub kubku. W małej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa 1/4 szklanki czekolady chipsy odkryte na wysokiej 30 do 60 sekund, mieszając raz, aż chipsy są zmiękczone i mogą być mieszane gładko. Łyżka roztopionej czekolady do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; worek uszczelniający.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Odciąć róg worka; wycisnąć worek do mżnięcia czekolady w dolnej części każdego stożka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Wypełnij każdy stożek do góry lodami. Za pomocą małej miarki, top każdy stożek z gałką lodów. Zamrozić do twardości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa masło orzechowe i pozostałe 2 szklanki czekolady chipsy odkryte na wysoki 1 minuta; wymieszać, aż do stopienia. Fajne około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Umieścić posiekane orzeszki ziemne w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Wyjmij rożki lodów z zamrażarki. Pracując pojedynczo, zanurz wierzch stożka w mieszaninie czekoladowo-orzechowej. Natychmiast zwinąć w orzeszki ziemne. Powrót stożki do szklanek; powrót do zamrażarki, aż do całkowitego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn