Roztopione ciasto czekoladowe z nadzieniem Marshmallow
Roztopione ciasto czekoladowe z nadzieniem prawoślazu może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mąki, czekolady, puchu ptasiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe z nadzieniem karmelowym, Ciasto czekoladowe z nadzieniem malinowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Nadzieniem Karmelowym.
Instrukcje
Posmaruj cztery 6-uncjowe ramekiny roztopionym masłem. W małej misce ubić kakao w proszku z 1 łyżką mąki; ramekiny odkurzyć mieszanką kakaową, wyjmując nadmiar.
Przełożyć ramekiny na solidną blachę do pieczenia.
W średnim rondlu roztopić 1 patyczek masła z czekoladą na bardzo małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
W misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić granulowany cukier z jajkami i solą na średniej prędkości, aż gruby i bladożółty, 3 minuty. Używając gumowej szpatułki, złóż roztopioną czekoladę, aż nie pozostaną żadne smugi. Złożyć w 1/4 szklanki mąki.
Łyżka dwie trzecie ciasta do przygotowanych ramekinów. Używając lekko zwilżonej łyżki, podziel puch prawoślazu między ramekiny. Przykryć pozostałą czekoladą.
Piec w środku piekarnika przez 16 minut, aż szczyty zostaną popękane, ale centra nadal są lekko jiggly.
Przenieść ramekins do stojaka i ostudzić przez 5 do 8 protokół.
Uruchom końcówkę małego noża wokół każdego ciasta, aby poluzować. Odwróć małą płytkę nad każdym ciastem i, używając uchwytów do garnków, Odwróć ponownie. Ostrożnie zdejmij ramekiny. Ciepłe ciasta odkurzyć cukrem cukierniczym i podawać natychmiast.