Rozpływające Się W Ustach Krótkie Żebra
Rozpływające się w ustach krótkie żeberka to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ale, żeberka wołowe, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rozpływające Się W Ustach Krótkie Żebra, Slow Cooker Melt-In-Your-Mouth Krótkie Żeberka, oraz Beth ' s Melt in your Mouth Barbecue żeberka (piekarnik).
Instrukcje
Umieścić wołowinę w 5-quart powolnej kuchence.
Dodać brązowy cukier, czosnek, tymianek i mąkę i wrzucić do herbu. Zupę i piwo wymieszać w małej misce.
Polej wołowinę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 9 godzin* lub do momentu, gdy wołowina będzie miękka.
Podawać z puree ziemniaczanym. * Lub na wysokiej przez 4 do 5 godzin.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.