Rozpuść W Ustach Jagodowe Ciasto

Rozpuść W Ustach Jagodowe Ciasto
Roztopione w ustach ciasto jagodowe to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz proszek do pieczenia, żółtka jaj, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Rozpuść w ustach jagodowe ciasto, Rozpuść W Ustach Jagodowe Ciasto, oraz Rozpuść w ustach jagodowe muffinki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8 calowy kwadratowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Masło śmietankowe lub margarynę i 1/2 szklanki cukru do puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
3
Dodać sól i wanilię. Oddzielić jaja i zarezerwować białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
SólSól
4
Do masy cukrowej dodajemy żółtka, ubijamy do uzyskania kremowej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
5
Połączyć 1 1/2 szklanki mąki i proszku do pieczenia; dodać na przemian z mlekiem do mieszaniny żółtka. Jagody zalać 1 łyżką mąki i dodać do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
żółtko Jajażółtko Jaja
JagodyJagody
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
6
W osobnej misce ubijaj białka, aż uformują się miękkie szczyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Dodawać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz i ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. Białka złożyć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
8
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wierzch posypać pozostałą 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
10
Piec przez 50 minut, lub do testów ciasto zrobić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn