Rozpakowywanie przystawki
Rozpakowanie dodatku zajmuje około 1 godziny od początku do końca. Za 2,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten dodatek ma 439 kalorii , 11 g białka i 28 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. 41 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką przyprawę do drobiu, łagodną mieloną kiełbasę, cebulę i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 60% . Dodatek z sufletu z dyni piżmowej , dodatek z fasoli cannellini z koprem włoskim, czerwoną cebulą i szafranem oraz dodatek z pieczonej marchewki i jabłka w cydrze są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż kiełbasę, aż straci różowy kolor; odcedź ją.
Dodaj masło, pieczarki, seler i cebulę; smaż przez 3-5 minut lub do momentu, aż cebula zmięknie. Dodaj przyprawę do drobiu, sól i pieprz.
Przełóż do dużej miski, dodaj kostki farszu i tyle bulionu, aby nawilżyć farsz.
Umieścić w natłuszczonym naczyniu do pieczenia o pojemności 2 qt. Przykryć i piec w temperaturze 175°C przez 30 minut. Zdjąć pokrywkę i piec jeszcze 10 minut lub do zrumienienia.